Kum Zero
Досвідчений користувач

Стать: 
|
 |
« Відповідь #225 : Лютого 04, 2009, 22:08:10 pm » |
|
до andy. Подивився, це просто тезка того якого я знаю, того я і написав про "Що? Де? Коли?"  до Lamaran. Багато букв мало інформації.
|
|
|
|
|
Записаний
|
По ночам мне часто снится корабль с алым, как кровь парусом, и я слышу, тогда зов похожий на стон или плач… Я знаю однажды я обязательно встану на его палубе, под темное штормовое небо смерти. Ведь нас с ним разлучает только время. Но это, это пройдет….  
|
|
|
Link
Початківець
|
 |
« Відповідь #226 : Березня 14, 2009, 14:09:20 pm » |
|
....вже 5 раз завантаження фалу на Rapidshare зупинялось на відмітці 52-60%.... цікаво, як укртелеком?
|
|
|
|
« Останнє редагування: Березня 16, 2009, 12:49:25 pm від Link »
|
Записаний
|
|
|
|
|
Shram
|
 |
« Відповідь #227 : Березня 14, 2009, 15:31:04 pm » |
|
Знаючи адміна а також і ставлення до нету - то сумніваюсь що він сюди хоч раз на день дивиться. Тим більше він занімається лише фінансвоими питанням, а модератори формумами. А ще врахувавши фінансову кризу в державі і те що можливо від них відключилось можливо не 20% а десь 5-10% користувачів - то сумніваюсь що вони захочуть ще кудась вложувати кошти.  А щей нетгруп має свою стратегію по інтернету - попідключати користувачів, так аби канал падав що секунди а потому за ті кошти що користувачі заплатили за підключку - докупопувати і розширяти канал. Один плюс що сітка є - але толку нуль.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Жизнь - как зебра, чёрная полоса, белая, чёрая, белая, а потом жопа. |^^^пиво^^||""\\_,_ |___________||__|__|) (@)(@)""*|(@)(@)**(@)
|
|
|
Link
Початківець
|
 |
« Відповідь #228 : Березня 26, 2009, 19:56:56 pm » |
|
Хтось в курсі, що сталось з відео та файловим серверами... відео - розібраниний (video.nadvirna.net). ftp.nadvirna.net взагалі недоступний.... У чому річ... люди за це втч платять по 25грн....
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Shram
|
 |
« Відповідь #229 : Квітня 02, 2009, 20:33:51 pm » |
|
Хтось в курсі, що сталось з відео та файловим серверами... відео - розібраниний (video.nadvirna.net). ftp.nadvirna.net взагалі недоступний.... У чому річ... люди за це втч платять по 25грн....
свалюй з цього нету - йди на укртелеком ... заплотиш за встановленя більше, але шв більша і плотиш менше ... і плотиш менше ...
|
|
|
|
|
Записаний
|
Жизнь - как зебра, чёрная полоса, белая, чёрая, белая, а потом жопа. |^^^пиво^^||""\\_,_ |___________||__|__|) (@)(@)""*|(@)(@)**(@)
|
|
|
|
Shram
|
 |
« Відповідь #230 : Квітня 07, 2009, 18:15:21 pm » |
|
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
andy
|
 |
« Відповідь #231 : Квітня 08, 2009, 16:24:53 pm » |
|
свалюй з цього нету - йди на укртелеком ... заплотиш за встановленя більше, але шв більша і плотиш менше ... і плотиш менше ... +1 Я на ОГО і не жалкую!!!Мегабітка рулить!Подумую може 2 мегабіта взяти і роздавати  Шутка 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Lamaran
Початківець
Enigma
|
 |
« Відповідь #232 : Квітня 08, 2009, 17:25:00 pm » |
|
взагалі так якщо дивитись в онлайн відео і скачка норм на відміну від над вірни нет в якого не працює не відео сервер ні фтп навать на врінківькому фтп досить норим фільм скачати при досить дормальній швидкості з укртел з іншого сервера досить норм
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
andy
|
 |
« Відповідь #233 : Травня 08, 2009, 12:24:41 pm » |
|
взагалі так якщо дивитись в онлайн відео і скачка норм на відміну від над вірни нет в якого не працює не відео сервер ні фтп навать на врінківькому фтп досить норим фільм скачати при досить дормальній швидкості з укртел з іншого сервера досить норм
Недавно фільм онлайн подивився (я на ОГО 1Мб) -якість канешно не супер (я про відео) але відео і звук ні разу не затормозили.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|