|
andy
|
 |
« Відповідь #180 : Серпня 24, 2008, 22:27:22 pm » |
|
Вітаю всіх з Днем Незалежності нашої держави!!!Ше один рік і ненька Україна набуде свого повноліття (18 років) і зможе: 1.Кататися на авто і не тільки  2.Дивитись кіно для дорослих. P.S.Дописуйте хто ше шось згадає 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Synthesis
Користувач

Стать: 
Fuck Off'n'Die
|
 |
« Відповідь #181 : Вересня 13, 2008, 11:16:07 am » |
|
купляти алкогольні напої і тютюнові вироби %)
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Synthesis
Користувач

Стать: 
Fuck Off'n'Die
|
 |
« Відповідь #182 : Вересня 14, 2008, 13:06:22 pm » |
|
вітаю всіх жителів м.Надвірної з Днем Міста, а також працівників нафтової промисловості з Днем Нафтовика...
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Shram
|
 |
« Відповідь #183 : Жовтня 07, 2008, 22:34:56 pm » |
|
хто що думає нарахунок цієї фінансової незалежності??
|
|
|
|
|
Записаний
|
Жизнь - как зебра, чёрная полоса, белая, чёрая, белая, а потом жопа. |^^^пиво^^||""\\_,_ |___________||__|__|) (@)(@)""*|(@)(@)**(@)
|
|
|
|
andy
|
 |
« Відповідь #184 : Жовтня 08, 2008, 19:18:52 pm » |
|
хто що думає нарахунок цієї фінансової незалежності??
Скоріше всього то про мережевий маркетинг 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
kolobok
|
 |
« Відповідь #185 : Грудня 25, 2008, 18:20:22 pm » |
|
Сегодня целый день идет снег Он падает тихо кружась Ты помнишь тогда тоже все было засыпано снегом Это был снег нашей встречи Он лежал перед нами белый-белый как чистый лист бумаги И мне казалось что мы напишем на этом листе повесть нашей любви
Такого снегопада такого снегопада Давно не помнят здешние места А снег не знал и падал А снег не знал и падал Зима была прекрасна прекрасна и чиста Снег кружится летает летает И поземкою клубя Заметает зима заметает Все что было до тебя
На выпавший на белый На выпавший на белый На этот чистый невесомый снег Ложится самый первый Ложится самый первый И робкий и несмелый На твой похожий след
Снег кружится летает летает И поземкою клубя Заметает зима заметает Все что было до тебя Раскинутся просторы Раскинутся просторы До самой дальней утренней звезды И верю я что скоро И верю я что скоро По снегу доберутся ко мне твои следы
Снег кружится летает летает И поземкою клубя Заметает зима заметает Все что было до тебя А снег лежит как и тогда белый-белый как чистый лист бумаги И я хочу чтоб мы вновь брели по огромному городу вдвоем И чтоб этот волшебный снег не стал бы снегом нашей разлуки

|
|
|
|
|
Записаний
|
ГОСПОДИ!!!! А життя класне і прекрасне!!!!!!!  ЛЮБОВ ТВОРИТЬ ЧУДЕСА !!!!  А Я БАЖАЮ ВАМ ДОБРА ЩОБ НАЧЕ САД ДУША ЦВІЛА!!!!  ВСЕ ЩО РОБИТЬСЯ - РОБИТЬСЯ НА КРАЩЕ!!!  !!!!http://www.proza.ru/2009/12/26/1344!!!! !!!!http://essenes.narod.ru !!!!!
|
|
|
|
|
|
kolobok
|
 |
« Відповідь #187 : Січня 14, 2009, 20:42:11 pm » |
|
Сію, сію, посіваю, З Новим роком вас вітаю, Не на рік, не на два, А намногії літа! Віншую вам нині Усі добрі люди; Хай в кожній родині Завжди радість буде. Хай кожної днини Вам Бог помагає, Біда хай загине, А сонце сіяє. І щиро бажаю, Щоб в рік Бика Добро прибувало До вашого стола. І будьте щасливі Разом з діточками, Хай смутку і кривди Не буде між вами. Худібка і птиця Нехай виростає, А грип хай пташиний Ваш дім обминає. Нехай рясно родить І жито, й пшениця, Усякеє збіжжя, Усяка пашниця. Щоб наша держава Цвіла й багатіла Та місце достойне У світі посіла. Хай вас не лякає, Що ціни на газ Підніме Росія У декілька раз. Бо ми українці, Ми сильна є нація, Нас навіть не стерла З землі радіація. А ви щоб всміхались І були здорові Та завжди купались У морі любові. Снаги вам і сили У новому році, Щоб вас не кололо Ні в серці,ні в боці. Щоб завжди від грошей Тріщали кишені. . Хай ласкою щедро Всіх Бог огорта Й дарує вам многії Та благі літа!!!
|
|
|
|
|
Записаний
|
ГОСПОДИ!!!! А життя класне і прекрасне!!!!!!!  ЛЮБОВ ТВОРИТЬ ЧУДЕСА !!!!  А Я БАЖАЮ ВАМ ДОБРА ЩОБ НАЧЕ САД ДУША ЦВІЛА!!!!  ВСЕ ЩО РОБИТЬСЯ - РОБИТЬСЯ НА КРАЩЕ!!!  !!!!http://www.proza.ru/2009/12/26/1344!!!! !!!!http://essenes.narod.ru !!!!!
|
|
|
|